MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

MyldreMaleBibelen

#9788775238316
99,00 DKK

På lager
Giv Bibelen nye farver i malebogen

Hvilken farve havde æblet, som Adam og Eva spiste i Paradisets have? 
Hvordan så det ud, da Jesus red ind i Jerusalem? 

I MyldreMaleBibelen er det dig, der bestemmer. 

Her kan børn og voksne nyde en rolig stund, mens de farvelægger de smukke illustrationer af berømte fortællinger fra Bibelen. 

Kunstneren Esben Hanefelt Kristensen har skabt illustrationer til otte bibelfortællinger i MyldreBibelen, som udkom på Bibelselskabets Forlag i 2015. Ud fra disse er malebogen MyldreMaleBibelen skabt. Kunstneren kan kun anbefale alle at komme i gang med at male. 
Han siger: Man kommer bagom og får lov til at tænke tingene ordentligt igennem. Det er det vidunderlige ved at male i malebøger. Det er en luksus! 

Bogen er beregnet både til brug derhjemme, hvor den kan understøtte snak om fortællingerne og læsning af dem i fx MyldreBibelen eller en anden børnebibel, men den er også velegnet i kirkens undervisning. Det kunne både være til mini-konfirmander og som tegneaktivitet under prædikenen. 

MyldreMaleBibelen rummer 24 farvelægningsmotiver på tykt papir. Hver side kan rives ud af bogen enkeltvis. Illustrationerne dækker følgende fortællinger: Skabelsen, Noas Ark, Babelstårnet, Moses, Jesus' fødsel, Jesus' dåb, det fortabte får og Jesus' død og opstandelse. 

Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation