MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Pas på familien - også når den går i stykker

#9788774672340
289,00 DKK

På lager

En familie er for livet - også når den går i stykker.  Den lykkelige skilsmisse - nej vel?
Få vejledning til at få børnene levende igennem skilsmissen. Bogen til skilte familier gør ikke en lykke ud af skilsmissen, men giver jer værktøjer til at komme lidt lettere og mere tåleligt afsted: For alle - voksne som børn. En familie er for livet - også når den går i stykker.  

Pas på familien er en bog til voksne, som rigtig gerne vil blive ved med at leve sammen i fast parforhold med børn, men som synes, det er svært - måske endda umuligt. Lola har en mission: Skilsmissekurven skal knækkes. For dem, der ikke ser anden udvej end at gå fra hinanden, handler det om at komme så godt som muligt gennem en skilsmisse. Først og sidst drejer det sig om børnene og deres trivsel.  
Skilsmisse og brud er forbundet med sorg og smerte. Pas på familien gør det lidt lettere og mere tåleligt for alle - voksne som børn. En familie er for livet - også når den går i stykker.  

Lola Jensen er mangeårig familievejleder, en meget populær foredragsforfatter og ditto forfatter af bøgerne DEN STORE BOG OM FAR, MOR OG BØRN og DEN STORE BOG OM SKOLEBØRN. Hun er desuden kendt som TV's altid skarpe, men søde børneekspert i Go'Morgen Danmark. 

278 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation