MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Promise

#638713261212
299,00 DKK

Ikke på lager

Flot dansende og omfavnende par.Dansende par fra Willow Tree

Denne søde figur udstråler kærlighed, omsorg og ømhed. 
Det flotte par kan med fordel bruges til at sætte den rette romantiske stemning i hjemmet. 
Figuren er i klassisk, tidløs stil med rolige, afbalancerede farver. I sin enkelthed og med sine unikke detaljer, sætter figuren et personligt og kærligt præg på hjemmet, som samtidig bevarer harmonien i indretningen. Figuren måler 23 cm og går derfor ikke ubemærket hen i hjemmet. Den stilrene figur er god at kombinere med lys eller blomster, til at understrege romantikken. Pift dit hjem op med denne skønne figur og vis at her er der hjerterum og plads til omsorg. 

Figuren hedder Promise og symboliserer et løfte om at elske hinanden og være der for hinanden, i medgang og modgang. Den egner sig derfor godt som en personlig bryllupsgave.
Med denne gave, kan det lykkelige par tænke tilbage på deres særlige dag, hvor de officielt erklærede deres kærlighed og lovede altid at være der for hinanden.
Det dansende par er netop en bekræftelse af kærlighed mellem to mennesker, og derfor en påmindelse om at vise hinanden kærtegn i hverdagen. Den vidner om, at det er livets små øjeblikke, der skaber lykken.  

Figurens højde: 23 cm.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation