MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Radikal - Hvad Må Din Tro Koste Dig?

#9788771320565
199,00 DKK

Ikke på lager

Vil forvandle hvordan du lever i en verden, der desperat har brug for de gode nyheder.Hvad betyder Jesus for dig?

Det er nemt for kristne at glemme, hvad Jesus sagde til hans efterfølgere om, hvordan de skulle leve, hvordan deres nye livsstil faktisk ville komme til at se ud. Jesus gjorde det klart, at vil man følge ham, må man give afkald på tryghed, penge og bekvemmelighed, selv deres familie for Ham. De måtte opgive alt for evangeliet. De måtte dagligt tage deres kors op. Men hvem kender du som lever sådan? Gør du?

I Radikal udfordre David Platt dig til at overveje - med et åbent hjerte - hvordan vi har manipuleret evangeliet til at passe ind i vores kulturelle præferencer.

Han viser, hvad Jesus rent faktisk sagde om at være Hans discipel - og inviterer dig så til at tro og adlyde det, som du har hørt. Og han fortæller den dramatiske historie om, hvad der sker, når en succesfuld amerikansk kirke beslutter sig for at tage det evangelium, som Jesus prædikede, alvorligt.

Endelig opfordrer han dig til at følge det radikale eksperiment - en rejse på et år i ægte discipelskab, som vil forvandle, hvordan du lever i en verden, der desperat har brug for de gode nyheder, som Jesus kom med.

Skrevet af David Platt. 214 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation