MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Sensitive unge

#9788799732227
259,00 DKK

På lager

Sensitive unge er en bog, der, på samme måde som Sensitive børn, handler om, hvordan den unge ser verden.Efterfølgeren til Sensitive børn!
Fortsættelsen til bestselleren Sensitive børn, der udkom i september 2014. Sensitive unge er den første bog nogensinde, der beskriver, hvordan det er at være ung og sensitiv.

Sensitive unge er en bog, der, på samme måde som Sensitive børn, handler om, hvordan den unge ser verden. Mange sensitive unge bliver misforståede både af sig selv og af deres omgivelser. Ofte bliver deres behov og vanskeligheder slået hen som, -at de bare er i puberteten-.

Nogle af de unge, der dropper ud af ungdomsuddannelserne, kunne meget vel være unge sensitive, der ikke trives i de rammer, de unge skal fungere under. Bogen belyser, hvilke redskaber og rammer der skal til, for at også de sensitive unge kan trives både i hjemmet, i fritidslivet og i uddannelsessystemet.

Bogen omfatter unge fra 13-20 år. Den bygger på en række interviews med unge, så det bliver de unge selv, der fortæller, hvordan de oplever deres verden, og hvad de har brug for fra omgivelserne. Derudover vil der være interviews med forældre og forskellige faggrupper omkring de unge for at afdække problematikker og løsningsmuligheder. Forfatterne Athina Delskov og Lene Sonne kæder det hele sammen og giver deres egne menneskelige og faglige bidrag.

Skrevet af Athina Delskov og Lene Sonne. 359 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation