MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-10%

Sjælesorg ved køkkenbordet

#9788756462983
179,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Praktisk og nærværende hjælp til at hjælpe hinanden gennem livet.Vi har brug for hinanden

Samvær og samtale er vigtigt. For med vores ord kan vi gå ind i påtrængende spørgsmål om tro og liv. Igennem samtalen med hinanden kan vi møde og bearbejde både de lyse og mørke sider af livet.

Styrken i hverdagssjælesorg

Mennesker har ikke kun brug for professionelle samtaler. Denne bog fremhæver styrken i hverdagssjælesorg uden samtalerummets alvorstunge fernis. Der gives både konkrete råd og gode eksempler på, at der er hjælp at hente i den almindelige samtale.

Relaterer til vores egen hverdag

Bogen indeholder spørgsmål og øvelser undervejs, som gør indholdet relevant i vores hverdag. Nogle spørgsmål er til eftertanke. Andre steder er der plads til at skrive i bogen.

Uddrag fra bogen

»Den bibelske sjælesorg lever i al sin mangfoldighed af, at mange mennesker bruger de gaver, de har fået af Gud, så de er parate til at tage den store udfordring op og ud fra deres tro hjælpe andre mennesker med tros- og livsspørgsmål. Det betyder selvfølgelig ikke, at alle kan og skal gøre alt, men alle kan vi uden tvivl tage os af andre mennesker på et eller andet område. Det kalder jeg »hverdagssjælesorg«

Skrevet af Karin Ackermann-Stoletzky. 198 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation