MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Skabt til at gøre en forskel

#9788756462556
189,00 DKK

Ikke på lager
Skabt til at gøre en forskel

Max Lucado har skrevet en bog til dig, der ønsker at få svar på spørgsmålet: Hvad skal jeg med mit liv? 

Bogen er meget praktisk anlagt, og er skrevet over de første 12 kapitler i Apostlenes Gerninger med en grundig how-to-do studieguide til hvordan du kan gøre en forskel i dit eget og andre menneskers liv.

Grib chancen

I vanlig Lucado-stil er bogen tæt på livet og skrevet i et direkte og enkelt sprog. Her er fx et livsnært og direkte afsnit fra bogens første kapitel:
»For nogle år siden sendte tre spørgsmål rystelser gennem min tilværelse. De kom fra forskellige mennesker inden for den samme måned.
1. spørgsmål: Hvis du havde været en tysk kristen under anden verdenskrig, ville du så have sat dig op mod Hitler?
2. spørgsmål: Hvis du havde levet i de amerikanske sydstater under borgerrettighedskonflikten, ville du så have bekæmpet racismen?
3. spørgsmål: Når dine børnebørn opdager, at du levede i en tid, hvor 1,75 milliarder mennesker levede i dyb fattigdom, og 1 milliard sultede, hvordan vil de så vurdere dine handlinger?

De to første spørgsmål tog jeg ikke så tungt. De var teoretiske. Jeg håbede selvfølgelig, at jeg ville have sat mig op mod Hitler og bekæmpet racismen, men de tider er forbi, og jeg kommer aldrig til at træffe de valg.

Det tredje spørgsmål derimod har holdt mig vågen om natten. Jeg lever faktisk i denne tid, og det gør du også.

Vi har fået et valg - en mulighed for at gøre en stor forskel i en vanskelig tid. Hvad hvis vi greb den chance? Hvad hvis vi sendte en chokbølge af håb ud i verden?«

Skrevet af Max Lucado. 216 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation