MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Skyggernes ø

#9788771323849
189,00 DKK

På lager

VOVER TESSA AT SØGE FRIHEDEN?TAGET TIL FANGE I EN VERDEN, HVOR DET ER PENGE OG MAGT DER HERSKER - VOVER TESSA AT SØGE FRIHEDEN.?

Opvokset som kurtisane for rige og magtfulde mænd, er Tessa af Delos underlagt sin nuværende protektor, politikeren Glaucas. Efter ti år sammen med ham, har Tessa opgivet ethvert ønske om frihed eller kærlighed, og har i stedet valgt at gøre sit hjerte hård som sten. Men da Glaucas lider en voldsom død i sit eget hjem, griber Tessa chancen og det skrøbelige håb. Kun hun kender til hans død. Hvis hun kan holde det hemmeligt længe nok, kan hun slippe væk. Tessa overgiver sig til den græske gud Helios' nåde, men finder i stedet uventet allierede i Nikos, en græsk slave, og Simeon, Glaucas' jødiske overtjener.

Da Simeon introducere hende til en Gud, der er så forskellig fra, hvad hun hidtil har kendt, og Nikos begynder at vække følelser i hende, som hun for længst havde troet var døde, kæmper Tessa for at beskytte sit hjerte. Idet en sammensværgelse kommer frem i lyset, må Tessa kæmpe for sin egen frihed - og for dem, som hun er begyndt at åbne sit hjerte for - alt imens stærke kræfter støder sammen og ryster freden på øen.

Skrevet af Tracy L. Higley. 324 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation