MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Sluppet fri

#9788771320206
229,00 DKK

På lager

De var på jagt efter et mirakel og fandt det i en sang.Hun tog et standpunkt - han tog en chance   

Holden Harris er en atten årig lukket inde i autismens fængsel. På trods af hans stille facon og ejendommelige adfærd, er Holden en meget glad og social begavet dreng - i hvert fald indvendig i hans helt egen private verden. I virkeligheden bliver han mobbet i skolen af unge, som kun ser, at han er anderledes.  

Ella Reynolds er en populær pige. Hun er cheerleader og stjerne på skolens drama hold, og hendes liv ser ud til at være perfekt. Da hun tager Holden i at overvære hende, da hun øver sig til skolens teaterstykke, bliver hun draget af ham - på samme måde som han bliver draget af musikken. Da gør Ella en dramatisk opdagelse - hun og Holden var bedste venner som børn.   

Frustreret over den måde som Holden bliver mobbet, og skræmt over ligegyldigheden hos hendes jævnaldrende, beslutter Ella sig for at tage et standpunkt imod de mest privilegerede og populære elever på skolen. Inklusiv hendes kæreste, Jake. Ella tror på, at mirakler kan ske på selv de mest usandsynlige steder, og måske kan et helt samfund endda glæde sig over det fra sidelinjen.

Men vil Holdens bedende mor og indsatsen fra Ella samt en flok unge fra dramaholdet være nok til at slippe Holden fri, fra det fængsel han er i?

Skrevet af Karen Kingsbury. 361 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation