MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

2 for 1

Ligesom Jesus

#9789197547039
149,00 DKK

Køb 2 betal for 1
 Rabatten fratrækkes ved kassen

På lager

Temabog på SommerOase 2021 - om at blive mere som Jesus.”Åndens frugt i Galaterbrevet kapitel 5 er et smukt billede på Jesus. Naturligvis var han fyldt med Guds Ånd, og det er Jesus, der bor i os gennem Helligånden. Jo mere vi bliver fyldt med Guds Ånd, og jo mere Helligånden modner sin frugt i os, des mere kommer vi til at ligne Jesus Kristus.”

KÆRLIGHED · GLÆDE · FRED · TÅLMODIGHED · VENLIGHED GODHED · TROFASTHED · MILDHED
SELVBEHERSKELSE

LIGESOM JESUS er Chris Wrights svar på, hvordan kristne kan efterleve Paulus’ befaling om at leve og vandre i Ånden. Han vej­ leder i at passe og pleje den frugt, som kun Ånden kan bære i vores liv. Med Guds hjælp må vi dagligt øve os i at kultivere frugten. Så vokser vi til åndelig modenhed og bliver mere ligesom Jesus.

LIGESOM JESUS kan anvendes til personlig fordybelse. Den er også meget velegnet i studiegrupper og til inspiration for under­ visere og forkyndere.

167 Sider.

Christopher J.H. Wright er International Ministries Director for Langham Partnership, tidl. academic dean og rektor for All Nations Christian College i England, ordineret præst i Church of England. Han er forfatter til en række bøger, heriblandt The Mission of God.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation