MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-20%

Ståsteder

#9788702192223
199,00 DKK
Spar 20%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Bog fra Svend Brinkmann med 10 gamle ideer til en ny verden.Ståsteder - fordi vi glemmer at gøre gode ting

Vi er holdt op med at gøre de vigtigste ting - selvom de er gode for os. Svend Brinkmann videreudvikler, med bogen Ståsteder, 10 grundlæggende holdepunkter. Fx det gode, sandheden, kærligheden og døden. Det grundlæggende er: Hvad er meningen med livet?

Bogen Stå fast lærte danskerne at tage nej-hatten på og holde op med at mærke så meget efter hele tiden. I bogen fremhævede Brinkmann menneskets forpligtelser som alternativ til den evige kredsen om selvet og dets udvikling. Men hvad har mennesket pligt til? Hvad er værd at stå fast på? I Ståsteder giver Brinkmann svar på disse spørgsmål ved at pege på ti eksistentielle holdepunkter, som kan give vores liv mening - når vi er holdt op med at jage den evindelige udvikling.

I Ståsteder er Brinkmanns udgangspunkt, at vi i moderne tid mangler sans og begreber for indhold, mål og formål i vores aktiviteter. I takt med, at vi er blevet rigtig gode til at måle og veje verden, er vi blevet tilsvarende dårligere til at vurdere værdien af det, vi måler og vejer.
Bogens ti ideer viser ti veje til selvudsigt.

Selvindsigt er ifølge Brinkmann ikke uvigtigt, men betydningen af indsigt kan man kun forstå, hvis man har udsigt til de steder, man skal stå fast.

Skrevet af Svend Brinkmann. 199 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation