MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Stærk Nok Til At Være Svag

#9788770680509
99,00 DKK

På lager

Ærlighedsteologi - i stedet for en ensidig elendighedsteologi eller herlighedsteologi. Fordi virkeligt stærke mennesker er i virkeligheden svage mennesker, som er afhængige af en stærk Gud.Med sin egen troshistorie som baggrund viser Jens-Petter Jørgensen, at det er muligt at erfare Guds kraft til forandring. Tillidsfuld tro forudsætter sårbar ærlighed. Virkeligt stærke mennesker er i virkeligheden svage mennesker, som er afhængige af en stærk Gud.

I Stærk nok til at være svag opmuntrer Jens-Petter Jørgensen dig til at tale sandt om både Gud og dit eget liv. Han anbefaler, hvad han kalder en ærlighedsteologi - i stedet for en ensidig elendighedsteologi eller herlighedsteologi. Det er ingen ny teologi, men en personlig erfaring og bekræftelse af, hvad Paulus siger i det kendte citat: Når jeg er magtesløs, da er jeg stærk.

104 Sider.

Jens-Petter Jørgensen er født og bosat i Norge. Han har været ansat i norsk KFS, lærer ved Indremisjonsselskapets bibelskole i Oslo, medstifter og leder af den norske Oase-bevægelse og journalist ved avisen Vårt Land. Siden 1997 har han undervist ved Ansgar Teologiske Høgskole i Kristiansand. Desuden er han en kendt forkynder, sjælesørger og underviser i hele Skandinavien.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation