MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-12%

Sult

#9788779737471
349,00 DKK
Spar 12%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Sult er det mest åbenlyse udtryk for den gigantiske sociale ulighed i verden.Hvert tiende sekund er der et sted i verden et barn under fem år, som dør af underernæring. Det er tre millioner børn om året. I alt dør næsten ni millioner mennesker. Hvert år. Vi ved det, vi kender tallene. Sult er det største løselige problem i verden. Vi kan løse det. Men det ser ikke ud som om, vi vil inden for en overskuelig fremtid.

I fire år rejste den argentinske journalist og forfatter Martí­n Caparrós kloden rundt for at kortlægge sulten og dens følgevirkninger. Denne bog - resultatet af hans rejser og studier - veksler mellem opsøgende interviews og præsentation af og citater fra bøger, rapporter og artikler, som belyser sultens omfang og problematik. Som Caparrós beskriver det, er sult ikke en naturkatastrofe, der på skæbnesvanger vis overgår mennesker.

Sult er det mest åbenlyse udtryk for den gigantiske sociale ulighed i en verden, hvor den rigeste 1% ejer mere end resten af verdens befolkning tilsammen. Sult er en uafrystelig beretning - reportage, historieskrivning og et indigneret manifest. Caparrós møder på sine rejser mange forskellige former for underernæring.

Martí­n Caparrós (f. 1957) er argentinsk forfatter og journalist. Efter at have taget en akademisk grad i historie i Paris, bosatte han sig i Madrid og New York, og arbejdede som journalist for diverse aviser og magasiner, tv og radio. Han er også skønlitterær forfatter. I 2004 vandt han Planeta Prisen i Argentina for romanen Valfierno, oversat til 12 sprog. Selv har han oversat bl.a. Voltaire og Shakespeare. Martí­n Caparrós lever i sit fædreland Argentina.

Sult er hans første bog på dansk.

Skrevet af Martí­n Caparrós. 768 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation