MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-14%

Susannas bog - Livet

#9788793062030
259,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Susannas bog Livet er fortællingen om en ung kvindes udvikling og en kærlighedshistorie, der tager udgangspunkt i beretningen om Jesus, og bringer læseren dybt ind i tidens tro og kultur.Susanna går til Jerusalem sammen med Jesus og hans følge for at fejre påsken, men også for at indsætte en konge i sit rige. Deres store håb og stærke følelser ramler imidlertid lige ind i det politiske magtspil mellem ypperstepræsten, Kajfas, der vil gøre alt for at beskytte sit folk imod et blodigt oprør midt i højtiden, og den romerske præfekt, Pontius Pilatus. Voldsomme spændinger, modsatrettede interesser og gamle profetier udløser hurtigt dramatiske begivenheder, for hvilken konge er det, som skal indsættes i hvilket rige?

Da Susanna oplever sammenholdet og forhåbningerne blive sprængt omkring sig, må hun kæmpe for at holde sit løfte til Jesus og støtte sin bror igennem uudholdelig lidelse og ubærlig sorg. For menneskesønnen har en gang før rakt hende hånden. Og givet hende et nyt liv.

Susannas bog Livet er fortællingen om en ung kvindes udvikling og en kærlighedshistorie, der tager udgangspunkt i beretningen om Jesus, og bringer læseren dybt ind i tidens tro og kultur.

Skrevet af Susanne Clod Pedersen. 331 sider.

Det er tredje bind i en trilogi.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation