MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Tilgivelsens bog

#9788774671480
229,00 DKK

Ikke på lager

Fire skridt til forsoning med dig selv og verdenTilgivelse er vejen til fred. Fred med sig selv, fred med andre, ja, fred i verden.

Sådan skriver Desmond og Mpho Tutu i Tilgivelsens bog, en rørende, varm og dybt realistisk bog til alle, der har brug for at tilgive - eller selv blive tilgivet. Selv har de to stået i en række voldsomme situationer, hvor tilgivelse var den sværeste - og eneste rigtige - vej at gå.

Ærligt og realistisk fortæller de om, hvor svært det har været, uanset om det handler om Desmond Tutus voldelige far, om racistiske fornærmelser i apartheidtiden, om forsoningsarbejdet i Sydafrika i 1990erne eller om mordet på Mphos hushjælp i 2012.

Vejen til tilgivelse har altid 4 trin: 1. At man fortæller sin historie, 2. At man sætter navn på sin smerte, 3. At man søger tilgivelsen, 4. At man fornyer eller giver slip på relationen.

Indfølt og med en kraftfuld brug af egne erfaringer viser Desmond og Mpho Tutu, hvordan man i praksis går tilgivelsens vej, uanset om man har brug for at tilgive eller blive tilgivet.

Med talrige eksempler, dyb indsigt og stor følsomhed beskriver de tilgivelsens væsen og afslutter hvert kapitel med en meditation, en øvelse og et ritual, så læseren selv helt konkret kan gå tilgivelsens vej.

Tilgivelsens bog går ind i alle de udfordringer, der er ved at tilgive og blive tilgivet. Hvad gør man, hvis den anden ikke ønsker tilgivelse? Eller hvis modparten er død? Hvordan tilgiver man sig selv? Og hvad gør man efter tilgivelsen?

Skrevet af Desmond Tutu, Mpho Tutu, Douglas C. Abrams. 243 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation