MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Tjener for den store general

#9788774257479
249,00 DKK

På lager

En roman om forfulgte kristne i Nordkorea.'Tjener for den store general' er en gribende fortælling om kristenlivet i verdens mest lukkede land, Nordkorea. Det er en realistisk roman om venskab, mod, forræderi og tilgivelse, baseret på virkelige hændelser. 

Vi møder den 19 år gamle Zhang, der er trænet som soldat i hæren. Vi følger hans vej fra en tro soldat gennem sult og forarmelse til hans flugt fra et håbløst regime. Zhang tager af sted til Kina efter at hans mor er død af sult og hans far og lillesøster også er flygtet. At flygte er absolut forbundet med livsfare, og vi følger Zhang og et par venner gennem denne farefulde færd til de ankommer til Kina. Her møder de for første gang nogle kristne der tager sig af dem, med risiko for deres egne liv. Ingen af dem er særlig ivrige for at lære om kristendommen, men de er glade for at få tag over hovedet og mad i maven. Begivenhederne tager fart, Zhang flygter videre og vi kan både se og føle med Zhangs fortvivlelse på hans søgen efter sin far og lillesøster. Zhang vender tilbage til sit eget land med en opgave, og hvad der videre sker, vil jeg i sagens natur ikke røbe.

Bogen er medrivende skrevet af en der kender forholdene. Fortællingen er godt bygget op, sproget er flydende og indholdet er både gribende og rørende. Dette er en meget vigtig bog at læse, den giver førstehåndsinformation om et land, vi næsten ikke kender noget til. Nordkorea er vel nok det sidste lukkede land i verden, men bogen viser, at der ikke findes lukket land for Guds kærlighed. Jeg læste bogen næsten ud i et, og var meget grebet af den. Hermed anbefalet på det varmeste.

Skrevet af Jan Vermeer. 272 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation