MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-78%

Tro

#9788772479736
49,00 DKK
Spar 78%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Denne bog vil hjælpe dig til at sortere spørgsmålene vedrørende troen på Gud. Den hjælper dig til en tro, hvor du har både hoved og hjerte med.En personlig søgen efter mening

Denne bog hjælper dig ikke kun til at tro, men også til at bevare din egen ærlighed og interlektuelle integritet og udvikle et forhold til Gud, hvor du har både hoved og hjerte med. 

Når man tror - forudsætter det så, at man forsager fornuften? Hvis Gud har skabt fornuften, er det sandsynligt, at han ønsker, vi skal bruge den. Troen er et mysterium, som naturligvis går ud over rationel tænkning. Men der er ingen grund til ikke at tro, at troen på Gud og intellektuel redelighed kan gå hånd i hånd.

Denne bog besvarer mange af de spørgsmål, som melder sig hos den, der gerne vil tro og samtidig bevare sin forstand.

Brian McLaren er bl.a. kendt for tidligere udgivelser som Historien vi finder os selv i, Kristen på en ny måde og Det sidste ord og har efterfølgende også udgivet Vejen tilbage.

319 Sider.

Om forfatteren Brian McLaren

BRIAN McLAREN (født 1956) er en populær foredragsholder og respekteret forfatter med speciale i kirkens møde med den postmoderne kultur. Han er også initiativtager til et tværkirkeligt forum for missionale ledere i USA.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation