MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Tro i børnehøjde

#9788770681087
139,00 DKK

Ikke på lager

Åndelig vejledning af børn. En bog til forældre, børne­medarbejdere, præster og andre, der er interesserede i børns trosudvikling. Få ressourcer, vejledning og inspiration til et liv i tættere relation til Gud - i hverdagen. Med Tro i børnehøjde får du en praksisnær bog.En bog om børns trosliv

Åbent og ligefremt støtter Rachel Turner voksne i rollen som vejleder for børn i deres åndelige udvikling. I bogen giver hun redskaber til at lede børn ind i et livgivende fællesskab med Gud, mod til opgaven og ideer til at gå i gang.

Det er ikke nok for forfatteren, at børn har kendskab til kristendom. Hjem og kirke er centrale rum, hvor børn kan mærke Guds nærvær og kærlighed som en realitet i deres liv, og hvor de udrustes og opmuntres til at leve i tro og tillid til ham.

Dansk oversættelse af
Parenting children - for at life of faith.

Rachel Turner arbejder med børn og familier

Familiepastor Rachel Turner fra St. Pauls Church i London. Rachels tjeneste har bragt hende i kontakt med tusindvis af børn og familier, gennem bl.a. New Wines sommerevent. Rachel er forfatter til flere bøger om børn og Gud, herunder denne bog på dansk Tro i børnehøjde. Åndelig vejledning af børn.

Rachel brænder for at se børn følge efter Gud! Hun ønsker at udruste den voksne i rollen som vejleder for barnet i dets åndelige udvikling. Hun giver børneledere og forældre redskaber til at lede børn ind i et livgivende fællesskab med Gud og lægger vægt på hjemmet og kirken, som de centrale steder i barnets liv, hvor de kan udrustes og opmuntres til at leve i tro og tillid til Gud.

158 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation