MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Tro trodser ISIS

#9788770681124
139,00 DKK

Ikke på lager

Aktuel bog om ISIS' hastige fremmarch.Massiv forfølgelse af kristne i Mellemøsten udfolder sig for øjnene af hele verden.

 

ISIS' erklærede mål er en fuldstændig udrensning af kristne. Situationen er yderst dramatisk for kristne og andre minoriteter. Ekstremisterne forfølger og dræber børn og voksne i hobetal eller fordriver dem fra deres hjem. ISIS har erklæret, at de fortsætter deres fremmarch, indtil kristendommen er udryddet fra jordens overflade - helt fra de urkristne områder og frem til vores egen baghave.

Tro trodser ISIS taler de forfulgtes sag
Johnnie Moore dokumenterer ISIS' trussel mod kristendommen på verdensplan gennem sit indgående kendskab til de komplicerede forhold i Mellemøsten. Han præsenterer os for modige mænd og kvinder, der med livet som indsats trodser ISIS midt i brutaliteten.

 

Johnnie Moore nøjes ikke med at beskrive grusomhederne. Han opfordrer til handling og giver konkrete forslag til, hvad vi kan gøre for at overvinde nutidens barbariske, religiøse forfølgelse.

 

Tavshed i mødet med ondskaben er ondskab i sig selv. At tie er at tale. At forholde sig passiv er at handle.
- Dietrich Bonhoeffer

 

Johnnie Moore er en af verdens førende talsmænd for de kristne i Mellemøsten. Da det meste af verden ikke kendte til vores nød, talte han vores sag. Han er kommet os til undsætning.
- Pastor Andrew White, St. George's Church, Baghdad

Skrevet af Johnnie Moore. 168 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation