MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Ultimativ Udfrielse

#9788770681445
199,00 DKK

På lager

Du kan blive sat fri af det, der binder dig, så du ikke længere er slave af frygt, men et barn af GudULTIMATIV UDFRIELSE er en medrivende fortælling, der begynder som en tragedie med slave­ri og undertrykkelse, men slutter med happy end fyldt med håb og liv.

Vi bærer hver især på en fortælling om undertrykkelse, men alle er vi skabt af Gud til at være frie mennesker, der kan forandre verden. Danielle Strickland væver den bibelske beretning om udfrielsen fra Egypten sammen med autentiske historier om, at for­andring er mulig. Beretningen om jødernes udgang fra Egypten er vores fælles historie.

Også vi er undertrykte og slavebundne. Du kan blive sat fri af det, der binder dig, så du ikke længere er slave af frygt, men et barn af Gud - fri til at leve det sprudlende liv, Gud har til dig. Det er nu, du skal begive dig ud på din egen exodus og finde vej til en frihed, du slet ikke kan forestille dig rækkevidden af.

Om forfatteren: Reddet ud af et liv med stoffer, kriminalitet og misbrug står forfatteren som et lysende eksempel på Jesu kærlighed. I dag kæmper hun mod human trafficking og drives af at bringe frihed til verden omkring sig. Danielle er officer i Frelsens Hær og initiativtager til en lang række netværk og tiltag, der har fokus på at formidle Jesu kærlighed og frihed. Hendes primære drivkraft er den frihed, evangeliet bringer til menneskers indre. En frihed hun i den grad har oplevet i sit eget liv. Hun har skrevet fem bøger, hvoraf Ultimativ udfrielse er hendes første på dansk. Danielle bor i Toronto, Canada med sin mand, der er officer i Frelsens Hær, og deres tre drenge.

Skrevet af Danielle Strickland. 191 Sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation