MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Vær glad med god samvittighed

#9788772423708
229,00 DKK

På lager

Ligger din samvittighed gemt i en skuffe eller er den en daglig pine?Samvittigheden kan sløves og døves. Den kan være skrøbelig eller stærk. Den kan skærpes og finjusteres. Og den kan blive renset!

Christopher Ash tager samvittigheden frem i lyset og undersøger den indgående. Han gør det ved at skrive om omvendelse og syndsbekendelse, så befrielsen, fryden og glæden ved at leve med en ren samvittighed for Guds ansigt bliver til at tage og føle på.

Citat fra bogen »Formålet med denne bog er at få dig til at tænke på samvittigheden. Jeg håber, at den får dig til at tage samvittigheden op af skuffen og støve den af, så du kan genintroducere den i dit liv og begynde at mærke dens kraft for det gode. Jeg håber og beder til, at denne bog kan inspirere dig til at gøre det.

«Anbefaling» Det er fantastisk at få dette oversete område så godt forklaret, og jeg er overbevist om, at bogen vil blive til velsignelse for mange mennesker.« Tim Chester, forfatter til »Guds køreplan«

Forfatteren Christopher Ash Ordineret præst i den anglikanske kirke. Fra 2004-2015 leder af forkyndertræningscentret Cornhill i London. Gift med Carolyn og far til fire voksne børn. Har på dansk tidligere udgivet: Storm og stilhed - nærkamp med Gud, Credo 2007

268 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation