MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-55%

Vejen tilbage

#9788772477596
99,00 DKK
Spar 55%  ift. Vejl. Pris.

På lager

'Vejen Tilbage' er en rejse tilbage til troens hjerte. Bogen guider os i åndelige discipliner, der har været en del af kirkens historie i århundreder og kan forme vores karakter.En rejse tilbage til troens hjerte

I 'Vejen Tilbage' guider Brian McLaren os gennem en række åndelige discipliner. Han viser os, hvordan de kan forme vores karakter, vække os til live og hjælpe os til at opleve Gud og hinanden på nye og friske måder.

Har du nogensinde prøvet at faste? Er tidebønner tør og trist lovtrældom, eller kan de være til velsignelse for moderne kristne? Hvordan holder man hviledagen hellig? Og hvad skal pilgrimsrejser gøre godt for?

Brian McLarens bog er første ud af otte i serien Fortidens visdom i praksis i dag, som udforsker religiøse discipliner helt tilbage fra Abrahams tid og undersøger, hvilken relevans de har for os i dag. Emnerne er bl.a. faste, tidebøn, helligholdelse af hviledagen, det liturgiske år osv. McLaren introducerer os til disse principper, deres historiske betydning og - ikke mindst - de muligheder og potentielle velsignelser, de rummer for os som kristne i dag!

I en verden, hvor alting hele tiden forandrer sig med lynets hast, og hvor vi hele tiden selv stilles over for nye udfordringer og udviklinger, kan det at dyrke åndelige discipliner, som har været en del af kirkens hjerte i århundreder, være et middel mod rodløshed og en kilde til ro. De kan måske endda være et svar på den længsel efter en dybere åndelighed, som mange kristne føler. En vej til en tro, der ikke bare er teori, men en livsstil, der præger alt i vores hverdag.

Bogen er skrevet i McLarens sædvanlige skarpe og begavede stil og krydret med historier og eksempler, der gør tankerne nærværende og forståelige for læseren.

Skrevet af Brian McLaren. 205 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation