MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vers for vægtere - CD

#CD-ARVID-16
99,00 DKK

På lager

Årets nye lovsangsudgivelse fra Arvid AsmussenCD'en Vers for vægtere

I gamle dage var der vægtere i de fleste større danske købsteder. Vægteren var en slags nattevagt, der gik i byens gader, tændte lys i lanternerne og sørgede for ro og orden. 

Hver time sang han salmevers - lovsange til Gud og bønner til velsignelse for byen. Når solen stod op, var hans vagt forbi.

VERS FOR VÆGTERE er 10 nye danske lovsange inden for stilen folk/pop.

Albummet blev udgivet d. 11. juni 2016.

Enhver kristen er kaldet til at være som en vægter. Vi synger salmevers og lovsange til Gud og til velsignelse for vores by. Vi spreder lys i mørket og længes efter det største lys af alle - Jesus, der kommer igen og én gang for alle slår mørket på flugt, siger Arvid Asmussen, der til daglig er lovsangsleder i Aarhus Valgmenighed.

Sangene er indspillet live i Aarhus Valgmenighed i foråret 2016. Arvid har produceret musikken sammen med bandet: Dina Christiansen (vokal, tangenter), Andreas Bevan (el-guitar), Jesper Smalbro (bas) og Boas Christiansen (trommer). Bandet arbejder bevidst med at skabe et musikalsk udtryk, der er egnet til fælles sang, men som samtidig udfordrer den almindelig lovsangs-stil.

Vers For Vægtere er Arvids tredje lovsangsalbum. Forgængeren Nye Salmer Fra Dagligstuen er solgt i 2500 eksemplarer og har gjort sange som Jeg vil ikke glemme dig og Fra hjerteslag til hjerteslag kendte over hele landet.

Desuden er Arvid kendt fra andre lovsangsudgivelser, som fx Til Vores Gud, som er lavet i samarbejde med andre lovsangere.

Sange på albummet VERS FOR VÆGTERE

 1. Lys mere lys
 2. Ud af mørket
 3. Salme 40 
 4. Helligånd, vor sorg du slukke
 5. Rens ud, flyt ind
 6. Fald til ro
 7. Jesus jeg har brug for dig
 8. Vi vil gi' dig det bedste
 9. Du som gir
 10. Gud hvor længe

Andet i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation